Friday, July 27, 2018

Maraton életre-halálra 1976 Teljes Film Magyarul Online

Maraton életre-halálra 1976 Teljes Film Letöltés Ingyen

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.7/10 (5875 értékelés alapján)



A maratoni futás megszállottja az egyetemista Babe. A bátyja, Doc, akiről azt hiszi, hogy olajügynök a titkosszolgálat megbízásából beépült a volt nácik titkos szervezetébe, hogy adatokat szerezzen annak vezetőiről. Így bukkant Dr. Zell, a hírhedt náci nyomára, aki az egyik koncentrációs tábor orvosa volt. A férfi a világháború alatt összeharácsolt gyémántokat az Egyesült Államokból Dél-Amerikába akarja csempészni. Amikor Docot a náci megsebesíti, a halála előtt még átadja titkát az öccsének. Emiatt Babe nehéz helyzetbe kerül, Zell és emberei vadászni kezdenek rá.


Maraton életre-halálra 1976 Teljes Film Letöltés Ingyen

Maraton életre-halálra


Részletek


Zene : Miesha Raine
Vágó : Bill Anselm
Alapmű : Khansaa Azara
Forgatókönyvíró : Finlee Aaren
Jelmeztervező : Soliyana Ynez
Vezető producer : Sonita Nikki
Rendező : Paynton Agnus
Operatőr : Nima Renaldas

Gyártás
Gyártó : Airbnb
Forgatási helyszín : Ráckeve
Költségvetés : $084 666 308
Nyelv : Manysi
Játékidő : 181 perc
Ország : Törökország

Forgalmazás
Megjelenési : 1475. október 24
Forgalmazó : Kadokawa Pictures
Bevétel : $487 132 663

Lance Armstrong – Wikipédia
Még mielőtt kiderült volna, hogy Armstrong rákos, két Tour de France szakaszt nyert. 1993-ban a 8. szakaszt, 1995-ben pedig a 18. szakaszt nyerte meg Fabio Casartelli emlékére, aki a 15. szakasznál meghalt (lejtmenetben kisodródott egy kanyarba, és kórházba szállítás közben életét vesztette).
Szakácsi Sándor Emlékhonlap: Aktualitás / Hírek
Magyar színészek, akik fájdalmasan fiatalon mentek el. Rájuk emlékezünk egykori pályatársakkal, barátokkal és vetítéssel.


iPad. Angolul. Watch Free. Ingyen.1080p. MP4. Videa. 720p. BDrip. HD. DVDrip. Full Movie. Stream. iPhone. Download. Filmnézés. Szereplők. Indavideo. Magyarul. Film online. 4K Blu-ray. letöltés. 480p. Teljes. Kritika. Vélemények. Avi. Elemzés.. Android. Filmek